Mishandeling

Vrijblijvend contact met een advocaat: 085 500 9939

Schadevergoeding mishandeling

Misbruik, geweld en mishandeling wordt niet getolereerd in Nederland. Als u hier het slachtoffer van bent geworden met letselschade als gevolg, dan is het slim om aangifte te doen. Naast het letsel kan mishandeling nog meer gevolgen hebben. Misschien bent u (tijdelijk) arbeidsongeschikt, heeft u veel last van het voorval op emotioneel vlak of heeft u veel medische hulp nodig. De kosten kunnen flink oplopen. Als u zelf niet verantwoordelijk bent voor het incident, dan is het wellicht mogelijk op een schadevergoeding te krijgen. Schakel hier een letselschade advocaat voor in.

De gang van zaken

Als u nog geen aangifte heeft gedaan, dan raden wij u aan om dit als eerste te doen. Hierna nemen wij de zaak met u door en stellen wij een dossier samen. Wij zetten ons voor de volle 100 % voor u in en stellen de dader(s) aansprakelijk. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u een schadevergoeding krijgt voor het letsel.

Heeft u recht op een schadevergoeding?

Als u zelf geen schuld heeft aan het geweldsincident, dan is de kans groot dat u een schadevergoeding krijgt. Als de verdachte strafrechtelijk wordt vervolgd en veroordeeld, dan heeft u veel kans op een vergoeding van uw medische kosten en gemiste inkomsten. Mishandeling is niet toegestaan in Nederland, laat het daar dan ook niet bij zitten. Schakel een letselschade specialist in. Die kan u voorzien van advies en u helpen bij het opbouwen van een dossier.

Advies van een letselschade advocaat

Weet u niet wat u met de situatie aan moet? Schakel dan de hulp in van een letselschade specialist. Hij voorziet u van advies en helpt u bij het aansprakelijk stellen van de dader van het geweldsincident. Op die manier heeft u meer kans dat u krijgt waar u recht op heeft na het letsel. Wacht niet te lang en schakel snel een expert in.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Deelnemen aan Kwieq? Vraag eens naar de mogelijkheden!