Bedrijfsongeval

Vrijblijvend contact met een advocaat: 085 500 9939

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is een breed begrip. Een bedrijfsongeval kan namelijk ook op andere plaatsen gebeuren dan alleen op uw werk. Neem bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur in de transportwereld. Het kan zijn dat u een ongeval krijgt door bijvoorbeeld slecht materiaal. Dit valt dan ook onder een bedrijfsongeval. Een bedrijfsongeval is alleen een bedrijfsongeval als het tijdens werktijd gebeurd.

Wanneer bent u slachtoffer?

Er moet bij een bedrijfsongeval een link zijn tussen uw letselschade en uw werkgever. U moet dus kunnen aantonen dat de letselschade is ontstaan als gevolg van een ongeval tijdens de werkzaamheden op uw werk. Als slachtoffer moet u van veel zaken kennis hebben om een schadevergoeding te krijgen. Daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen die u kan helpen bij het eisen van een schadevergoeding. Samen met de specialist wordt onderzocht of het ongeval uw eigen fout is of dat het daadwerkelijk een bedrijfsongeval is. Het speelt geen rol of u nou een tijdelijk of een vast contact heeft. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding? Schakel dan een expert in.

Advies van een specialist

Een ongeval zit in een klein hoekje, daarom is het belangrijk dat u zelf voldoende voorzorgsmaatregelen neemt om de kans op een ongeluk te verkleinen. Bent u wel het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een letselschade specialist. Vanaf het moment dat het ongeval is gebeurd kan uw specialist een dossier opbouwen. Dat is erg belangrijk voor het afwikkelen van de zaak.

Letselschade specialist bij u in de buurt

Wilt u bijgestaan worden door een specialist bij u uit de buurt? Vraag dan bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan. Een letselschade advocaat kan u helpen bij het eisen van een schadevergoeding. Hij adviseert u met betrekking tot alle zaken waar u recht op heeft. Neem contact met ons op voor een letselschade specialist bij u in de buurt.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Deelnemen aan Kwieq? Vraag eens naar de mogelijkheden!